5 sfaturi despre cum sa o intelegi

1. Cere si nu ti se va da.
Fii putin indiferent arata neinteresat de ea si comportate fara a o baga in seama. Automat in ea se va aprinde un beculet si va incerca sa te faca sa fii mai bun.

2. Nu oferi niciodata un raspuns sincer.
Femeile nu vor fi impresionate niciodata de sinceritate defapt la un moment dat se va plicti de atitudinea ta de copilas inocent si se va simti atrasa de cineva care stie sa se descurce inv iata. Precum in jungla. Cel mai puternic primeste aprecierile fara ca mijloacele sa conteaza prea mult. ( Scopul scuza mijloacele ) 

3. Nu cauta niciodata un motiv rational.
O minte logica nu va accepta niciodata contradictiile in acest sens comporta-te fara nici un motiv, fara nici o logica in asa fel incat femeile sa nu aiba ce contrazice la persoana ta.

4. Las-o pe ea sa vorbeasca.
In majoritatea cazurilor femeile vorbesc mult, treaba ta este sa o asculti sau sa aduci subiectul de care aceasta este interesata. In adancul multor femei se afla nevoia de a vorbi cat se poate de mult despre ea insasi. ( ex: Esti frumoasa, Esti sexy, Esti extraodinara ) insa si aceasta trebuie spuse cu portia caci dupa un timp se va invata sa vorbeasca numai ea si sa domine.

5. Fii barbat.
Nu arata nici un semn de slabiciune, Fii stapan pe fiecare situatie si fii "baiatul rau" in relatiile cu cei din jur dar "baiatul romantic" cu ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu