Sfaturi pentru ea: Cucereste-l fara sa isi dea seama

Cu cat vei parea greu de cucerit si greu de pastrat cu atat barbatul va face eforturi substantiale pentru a te face fericita. Cu cat de mutl esti rea, dura si nemiloasa cu atat mai mult vei avea bucurie in viata si vei strani curiozitate si interes. Nu fi naiva si draguta

1. Enerveaza-l si fii inabordabila
Vantorul din el il face sa simta prada care ii va aduce satisfactia vanatului de aceea joacate cu nervii lui lasal sa respire apoi reai jocul

2. Flirteaza cu el inca de la prima intalnire

Fii atragatoare de la inceput si ai grija cum flirtezi. Inca de la prima intalnire trebuie sa te echilibrezi in materie de replici romatice. Astfel vei reusi sa te strecori fara probleme cand te invita "la o cafea" in apartamentul lui. 



3. Cu ochii in patru

Esti intr-un bar si ai observat un barbat extrem de atragator? Nu esti sigura ca el te-a remarcat? Atunci nu e cazul sa te uiti la el ca un soim la puiul de gaina! Uita-te de cateva ori si de cel mult 2 ori asigura-te ca faci contact vizual cu el.
Dupa aceea pune-ti prietenele sa il monitorizeze, daca va fi interesat, se va uita el la tine. Astfel eviti sa pici drept un "fan" obsedat.


4. Fara numar

Radeti, glumiti, lucrurile merg ca pe roate si esti sigura ca vrei sa ii dai numarul tau de telefon. Mai gandeste-te o data! Daca e interesat, o sa ti-l ceara el si atunci ar fi bine sa ii spui ca ar fi mai bine sa iti dea el numarul lui. O sa il suni tu!
P.S. Nu trebuie sa il suni peste jumatate de ora. Suna-l a doua sau a treia zi.


5. Cel mai bun sa castige

Cand mergi la o intalnire partenerul tau se va gandi ca esti atrasa de el si ca are sanse sa ajungeti in pat. Ar fi bine sa ii dai de inteles ca nu esti sigura ca el e "alesul", ba chiar ca ai pe altcineva cu care ai putea sa faci asta.
Nimic concret, doar cat sa il lasi sa se gandeasca daca are vreo sansa cu tine sau nu.


7. Secrete

Poate o sa fie la a doua intalnire sau la a patra, a opta sau Dumnezeu stie, insa intr-una dintre ele veti ajunge la discutii mai hot. Ai grija sa nu te dai de gol si sa nu ii povestesti absolut totul, unde ar mai fi misterul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu