Minciunile pe care noi femeile le spunem mereu

Desi Minciuna nu este un lucru bun si de care sa ne mandrim, totusi in unele situatii acesta te salveaza. Datorita unei minciuni poti face fata situatiei, capeti incredere in tine si demonstrezi altora putere. Va prezentam cateva minciuni pe care noi femeile le spunem mereu.


1. Esti cel mai bun partener de sex
Pentru a nu-l rani de obicei noi femeile suntem tentate sa il mintim spunandu-i ca a fost cela mi bun, in acest fel se va simti madru pe el si inca un lucru bun doar tu ii vei cunaoste secretul pentru a-l avea la mna mai tarziu.

2. Sigur, poti sa ma suni

Chiar daca nu te simti atrasa de acel tip dragut si simpatic pentru a-l nu-l rani cu siguranta ii vei zice ca poate sa te suna insa in acel moment ori vei fi ocupata ori nu vei dori sa vorbesti din motive familiale sau alte motive dar cand il vei intalni poarta-te normal cu zambetul pe buze


3. Sunt ok, n-am nimic
Se vede pe fata ta ca nu esti pk si defapt esti bosumflat pe cineva dar pentru a nu arata emotiile altora vei raspunde simplu "nu am nimic" pentru ca ceilalti sa te vada tare.


4. Ai dreptate
Este o minciuna constructiva, amble persoane implicate in discutie au de castigat, tu nu vrei sa o contrazici si o vei lasa in pace cealalta va crede ca a castigat.



5. A fost la reducere

Cand iti cumperi o rochie sau perechea acea de pantofi pentru a evita discutiile si certurile ii vei spuen ca ai gasit o reduce uimitoare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu